VILLNISS-festivalen 6.-8.juni. Fri entré for alle!

Studentene på NISS – Nordisk Institutt for Scene og Studio, forbreder seg til det store vårslippet – og de vil gjerne invitere deg med på moroa!

VILLNISS 2008 handler om å bryte seg opp og fram, springe ut i full blomst og vise at studentene sprudler av kreativitet, orginalitet og skaperkraft.

VILLNISS 2008 er vår helt egen festival, en samling av alt det beste NISS-utdanningene har å by på.

Tre hele dager til ende, 6.-8. juni, vil de vise at de både vil og har det som skal til for å utvikle norsk kulturliv i fremtiden.

Her er blant annet teater, kunst, musikk, film og make-up. Alt samlet i skjønn forening. Hvorfor lage en festival for hver, når man kan samle alt i en og dermed også kunne dra nytte av hverandre? Dessuten har vi jo alt sammen under et tak uansett.
Festival-programmet er bredt og variert og det bør absolutt inneholde noe for enhver smak.

For eksempel bakgårdsteater, filmvisning, actionpainting, midnattskonsert, bodypaint, pyro m.m. Fri entré for alle!

Christian Kroghs gate 2 vil for anledningen bli forvandlet til en gigantisk hage med gress, slyngplanter, benker og alt som hører til. Her vil det være fine muligheter for deg til å ta en pust i bakken mellom slagene og bare ta seg tid til å kjenne på stemningen. Og selvsagt, som seg hør og bør, blir det også muligheter for noe å leske seg med. Det er tross alt festival!

Mer informasjon og hele festival-programmet, dag for dag, se www.niss.no/villniss

VILLNISS 2008 – Slipp studentene fri, det er vår! Velkommen!

NISS – Nordisk Institutt for Scene og Studio
Christian Krohgs gt. 2, Vaterland, Oslo

NISS – Nordisk Institutt for Scene og Studio, er et av Nordens største utdanningssteder for scene og studio, film/TV og kunstfag. Mer enn 550 fulltidsstudenter, og like mange på kortkurs, går årlig på NISS sentralt på Vaterland i Oslo. NISS utdanner fagfolk til de fleste kreative bransjer. Skolen tilbyr 13 fulltidsutdanninger innen musikk, lydteknikk, skuespill, film og tv, manus, lys og scene, prosjektledelse kultur, kunst, foto, animasjon, make-up, stylist og spesialeffekter. NISS tilbyr praktisk orienterte utdanninger i nær kontakt med kulturlivet, og studentene gis gode muligheter til å jobbe i tverrfaglige prosjekter med studenter fra andre studieretninger. For mer informasjon, se www.niss.no

Legg til ekstern kalender…