Taliban Airways & Grand Café

Direkte fra Hovefestivalen, Taliban Airways’ første konsert i Oslo siden Last train i 2005. Altså er dette veldig påtide. Møt opp, det kan jo bli like lenge til neste gang.

Det Taliban Airways gjør både helst og best er å spille grom, svett og ærlig spark-deg-i-ræva-rock! For det er først og fremst nettopp det Taliban Airways er; et rockeband! Med en særdeles appetittvekkende delikatessedisk bestående av fete bluesbaserte gitarriff, en heftig og fjellstødig rytmeseksjon, 70-tallsinspirert psykedelia, hodeklister-melodier og referanser både fra god gammel klassisk rock og moderne stonerrock, gjør flyselskapet deg sulten som en nyoppstått grizzly fra vinterdvalen! Som det utsøkte valg av bandnavn skulle tilsi er også dette ensemblet i besittelse av en lett provoserende politisk nerve. Satire, humor og blodig alvor. Alt dette er noe som bandet gjør mulig gjennom deilig, deilig rock. For rock er seriøse greier samtidig som det skal være morsomt å drive med. Terror suger, men det gjør faen meg alle som leker Gud også. Derfor handler Taliban Airways om å rocke knallhardt mot alt som gjør verden jævlig å leve i, og det er det mye av. Taliban Airways gjør livet verdt å leve med rock!
Taliban Airways har de siste årene, på både godt og vondt, blitt ett av de desidert mest profilerte bandene i Tromsøs musikkmiljø. Seier i Tromsø Rock City i 2003 og utgivelse av EPen ”Rational Anthems” i 2004 bevitner dette, samt bred konsert -og mediaerfaring. I forbindelse med EP-utgivelsen i fjor la bandet ut på en liten Norgesturnè, hvor bl.a. en TV-opptreden på programmet Blender på NRK2 sto på menyen. Bandet jobber for tiden knallhardt i studio med det som skal bli et etterlengtet debutalbum, og er allerede i full gang med å booke seg inn på forskjellige utesteder i landet. Norge er velkommen ombord!

Taliban Airways på Myspace Taiban Airways

Grand Café‘s motto er å spre glede og elegant arrangert musikk med Rock i høysetet!
Dette fyrverkeriet av et band slipper sin første fullengder i september. Ei plate som oser av festivalstemning, pils i hånda og sola i fleisen!
Et vogntog med pågangsmot, kvalitetsrock, musikalitet og engasjement er det som kommer til å treffe deg på vei ut av høyttalerne i 120 km/t!
Grand Café er – og skal av motto alltid være – den ultimate pakka som får deg til å stå fremst ved scenen og glise bredest!
Musikkstilen bygger på Detroit-Rock fra 70-tallet, men henter elementer fra Soul, bluegrass og boogierock for å servere en hardtslående A la Carte – meny som garantert faller i smak!
For de med respekt for – og kunnskap om – god musikk, vil singelen ’Leave This Town’ som slippes sågar by på referanser til Las Vegas på 70-tallet i tillegg til et vanvittig groovy beat som fremtvinger gliset helt opp til ørene!

Grand Café på Myspace Grand Café

Legg til ekstern kalender…