Fighter Girl

Hele Norges hip hop og R&B elite stiller opp for å minnes en god venninne, og bruker samtidig anledningen til å samle inn penger til hennes ”Fighter Girl”-fond.

Mira Craig, Karpe Diem, Paperboys, OnklP & Jaa9, el Axel, Name, Sichelle, Samsaya, Nico, Admiral P og Nosiswe stiller alle opp gratis for deres nå avdøde venninne Nomatemba Solli.

Noma brukte den tiden hun fikk av sitt voksne liv på å hjelpe andre, og nå ønsker artistene å hjelpe andre å følge hennes eksempel. Alt overskudd går direkte til fondet i hennes navn, driftet av stiftelsenhun startet, THINK Mental Fashion.

Nomatembas ”Fighter Girl”- fond er ment å inspirere, finansiere og motivere unge kvinner, som på nye og kreative måter ønsker å bistå mennesker som trenger hjelp. Magasinet Det Nye er en viktig samarbeidspartner og er med å støtte opp om dette gjennom en treårig samarbeidsavtale.

Konserten er på Rockefeller 13. Juni, koster 200 kroner og har 18 års grense. I tillegg til et spektakulært show fra disse artistene, vil flere av landets beste dansere skape et fantastisk danseshow.

Konferansier for kvelden er tidligere The Voice -VJ og Nomatembas venninne, Kimberly Larsen.

… no er eg nysjerrig, kvifor fantest ikkje denne posten på underskog frå før? Er det ingen i heile skogen som har meir connections med norsk r&b-hiphop-praksis enn ein likbleik, arbeidsledig sunnmøring?

Legg til ekstern kalender…