SOMMERKLUBB ´08: DJ KAOS (!K7, KITSUNÉ, RONG/BERLIN) + KANGO (LUNA FLICKS)

Dette er endel av sommerens torsdagsklubber på BLÅ. Det vil være ett variert og allsidig program. For hver klubb drar vi til oss noen norske team slik at de kan meske seg de og. Av andre ting som kommer Nick Catchdubs (US)+ Bitch Boys, RadioClit (UK)+ Juicy, Get Dancy! , Dj Goldfinger og mange flere. Det vil være gratis fra 23-00.

DJ Kaos fra Berlin var opprinnelig en del av produksjonstrioen Turntable Terranova som ga ut på tyske Compost Records. Men det var samarbeidet med Manuel Göttsching på Kaos’ tredje 12” som ga internasjonal oppmerksomhet. Kort etter gjorde han en DJ-Kicks på !K7 som fortsatt regnes som en av de beste.

Kaos’ første solo-EP ble gjestet av Anti Pop Consortium og ble kåret til månedens single i DJ Magazine. Deretter fulgte flere EPer og et album på !K7 med alt fra hip hop til rock og electronica, og etterspørselen etter han som DJ bredte seg langt ut over Tysklands grenser.

Kaos har senere gått mer i retning av disco, house og techno og det har gitt han residencies på Rio og Cookies i Berlin, Culture Beat i Gent og APT i New York . Hans produksjoner har blitt gitt ut på alt fra Gomma og Eskimo til Kitsuné og Rong, og han har samarbeidet med folk som The Glimmers, Daniel Wang, Captain Comatose og Boy from Brazil.

Legg til ekstern kalender…