Save the World - loppemarked og minifestival

Fredag 20 juni blir det loppemarked og mini-festival med Save the World på Youngstorget i Oslo.

Vi samler inn penger til Kaxinawafolket i Amazonas, også kalt Huni-Kuin (som betyr “det sanne folk”), som vi samarbeider med i deres kamp for å bevare og beskytte regnskogen som hele vår planet er så avhengig av. Denne gangen går pengene til produksjonen av en film om Huni-Kuins kultur og arbeidet de gjør for å bevare regnskogen. Filmen er en viktig mulighet for dem å nå ut til resten av verden og fortelle sin historie om ødeleggelsen som pågår, de ønsker å dele sin kunnskap og innsikt i skogens visdom med oss, å spre sitt budskap om at vi mennesker kan leve i harmoni med Vår Moder Jord.

Forrige årets loppemarked dro inn 12 000 kr, bare på ting vi har fått gratis og som ellers ville blitt kastet, og gjennom hjelpen fra masse venner!

Denne gangen vil vi utvide programmet med flere aktiviteter rundt markedet, for å lokke mer folk til å komme og høre vårt budskap. Det blir bla trommesirkel for barn og voksne, didgeridoosirkel, akrobatikk og fredskonsert.

Vi kommer til å selge lopper, økologisk mat og drikke, ting og tang fra fra regnskogen, kunsthåndtverk, smykker, røkelse, urter og masse annet!

Legg til ekstern kalender…