Klubbøya 2008: The Firefly Effect + Macho Savant + Lady Moscow

The Firefly Effect:
Retrofuturistisk solskinnspop som masserer smilebåndet og kiler danseføttene! The Firefly Effect har lyst opp mangt et mørkt og dystert konsertlokale i løpet av de siste par årene, og innimellom har de strålt om kapp med solen på en og annen utescene. Er du klar for glad og leken synthpop er det bare å ta seg tur! Ny skive er rett rundt hjørnet, og Mr. Firefly, Hans-Hugo, Tender Tony og Pilemil gleder seg veldig til å vise fram de nye låtene!

Spiller kl 20.00


Macho Savant:
.att lyfta sin flicka mot rymden.

Som klingende marsjmusikk i spissen for et prektig propagandatog er macho savants blanding av varm bankende rock og avbalanserte, fruktige harmonier en sann fryd for ethvert musikkelskende menneske.
De strør om seg med varme, deilige fanfarer av vellyd, og mer eller mindre nærgående musikalske tilnærmelser. Bandet er sentrert rundt lek, harmoniske snirkler, jam og løssluppenhet med innslag av vemod og bisk munterhet. I ytterkantene hersker en hektisk men god energi fra et til tider virvlende komp.De utforsker de milde, finmalte, myke lydene like intenst og ivrig som de tunge, harde, desperate, voldsomme og har av den grunn fått et sjeldent bredt musikalsk uttrykk.
De er beskrevet som et analogt eventyr født av rock, funk, psykedelia og jazz uten at de spiller homofusion av den grunn.
Musikken de spiller er ustreit rock nouveau.

Spiller kl 21.00


Lady Moscow:
Om Gogol Bordello er landsbygda så er Lady Moscow storbyen. Den dødelige kvintetten Lady Moscow er nå med sin herlige blanding av politisk ukorrekte toner og ostinater Oslos mest suggerende liveband. Den som ikke danser under Lady Moscow-konsert, er enten død eller pietist.

Spiller kl 22.00

Legg til ekstern kalender…