Slippfest for Aktivistens håndbok!

Slippfesten måtte utsettes, men er nå tilbake, ti ganger så sterk, som Gandalf eller Jesus! Natur og Ungdom presenterer en* Natur og Ungdom*-produksjon, samlet og tilrettelagt av Eivind Trædal, assistert av en frivillig redaksjon, formgitt av Yokoland, trykka på Otta trykk, featuring pene ungdommer i kornete bilder: Aktivistens Håndbok!

Dette må seff feires, derfor inviterer vi til slippfest på Indigo. Magnus Moriarty spiller, DJ Glenn Bavian spiller, det blir mulighet for bannermaling, skriving av sinte leserbrev og håndplakater.

Det blir også mulighet til smuglesing og rabattkjøp av håndboka. Dette er den perfekte gaven til den kvisete ungdommen du kjenner, som bør logge seg av World of Warcraft og starte å kjempe mot ekte monstre. Aktivistens håndbok gir en innføring i hvordan man finner og løser miljøproblemer, aksjonerer, og på andre måter jobber effektivt og politisk med miljøvern. Boka er i følge undertegnede morsom, og svært pen takket være Yokolands kyndige hender. Detta er viktigere enn en jævla kortprosasamling eller noe halvhjerta westerdahls-streetart ass, detta er håndboka i krigføring mot undergangen. Alle som ikke melder seg på er miljøvoldtekstmenn eller -kvinner som ikke bryr seg om jordas framtid.

Gratis inngang, billig øl, 18-årsgrense.

Legg til ekstern kalender…