Sorgenfri

SORGENFRI SØKER NYE MEDARBEIDERE! Har du lyst til å arbeide med kulturjournalistikk? Vil du bringe den gode stemningen ut i radioen? Har du et skråblikk på tilværelsen? Sorgenfri søker kreative, uredde og trivelige medarbeidere. Du trenger ingen erfaring, opplæring vil bli gitt.

Tror du dette kan være noe for deg? Kom på informasjonsmøte tirsdag 26. august kl. 18.00 på Chateau Neuf. Har du ikke anledning til å komme da, send en e-post til [email protected] og fortell litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å lage radio.

Med honningmyke stemmer og sval musikk, med varme og humor gjør vi din søndag enda litt bedre. Enten du lider av tidenes tømmermenn eller bare har middels sovetryne kan en tur inn i radioens verden være ypperlig for å drømme deg bort en liten time. Sorgenfri på Radio Nova er magasinet som viser deg hva som foregår i Oslos mangfoldige kulturverden. Kanskje tar vi deg med på noe rart. Eller kanskje vil vi bare gi deg noe som er skikkelig koselig. Uansett har vi alltid mye god søndagsmusikk som gjør deg klar for en hviledagen. Sett oss på og bli med i Sorgenfri sin verden!

24 august: Sorgenfri ønsker velkommen til en ny sesong med søndagsradio! Har du noen gang blitt dumpa av faddergruppa de som ny student? Hør hva vår reporter opplevde. I tillegg skal du få være med på innspillingen av en film i sjangeren “rape-revenge” – den første i sitt slag i Norge. Og som vanlig skal vi også guide deg gjennom mylderet av den kommende ukes kulturtilbud slik at du lettere kan vite hva du bør velge.

Legg til ekstern kalender…