Audition for opptak til Dansetheatret på Chateau Neuf

Dansetheatret er en nystartet undergruppe av Teater Neuf, og skal produsere sine egne danseteaterforestillinger på Teaterscenen på Chateau Neuf.

Danseteater er dans som låner virkemidler fra teatret. Om resultatet ligner mest på klassisk eller moderne ballett, jazzdans eller hip hop (eller salsa? Charleston, noen?) kommer an på medlemmene i gruppa til enhver tid.

Selv om det vil være positivt med god danseteknikk, er det viktigere å være kreativ. Vi vil dessuten ha et fokus på det sosiale. Studentersamfundet er viden kjent for sine nattlige aktiviteter…

Audition er ikke farlig, og det er lov å komme selv om du kanskje ikke har danset så mye før. Når det er sagt, bør det også nevnes at vi heller ikke vil avvise eventuelle håpefulle fra Kunsthøgskolen :-)

Vi trenger medlemmer med alle slags dansebakgrunner; du er velkommen uansett om du har en hang til klassisk eller til breaking.

Du trenger ikke lære inn noe før du kommer, men det er greit om du møter opp ferdig oppvarmet. Påmelding ved oppmøte. Ta med en venn!

Legg til ekstern kalender…