Surfecamp på Jæren

Team Peligroso tar deg med til Jæren for å lære bølgesurfing! Du trenger ikke erfaring fra før. Det er 8. år på rad vi arrangerer denne turen, og den er fortsatt like populær. Noen har vært med før, og andre har aldri har prøvd surfing før. Vi lover masse moro og vann i nesa på dere alle!

Turen inkluderer
• Nybegynnerkurs med lokale instruktører
• Buss tur/retur Oslo/Jæren
• Overnatting (fredag – søndag)
• Mat (frokost, lunsjpakke begge dager, middag lørdag kveld)
• Leie av surfebrett og våtdrakt (hvis du har eget utstyr er det lurt å ta med)
• Medlemskap i Team Peligroso 2008-09 (150 kr)

Alt dette får du for 2200 kroners.

Kaldt sa du? Å nei da. Du fryser jo ikke med våtdrakt. I oktober er det dessuten mye bedre bølger å trene i.

Jeg er med!
Send epost til [email protected] og fortell hva slags draktstørrelse (s/m/l etc.) og skostørrelse du trenger. Da får du oppgitt kontonr og praktisk info. Når du har betalt er du sikret plass. Ikke verst.

Ingebjørg på Bore camping stiller i år med ledige hytter til 30. Hvis flere melder seg på kan vi nok åpne for 10 ekstra plasser som bor i telt. Telt=rabatt.

Hvor? Hvor?
Møt opp ved parkeringen bak Seasport (Vestbanetomta) kl 15. innkjørsel fra Munkedamsveien. Plassen ligger bak Nobels fredsenter, altså rett ved Aker Brygge.

Spørsmål om turen? Trykk 93024486 (Bjørnar).

Team hva?
Team Peligroso er en brettklubb i Oslo som arrangerer turer, kurs og samlinger. Klubben er medlem i Snowboardforbundet. Yes!

Vi håper at dere som blir med på surfeturen også blir med å kjøre brett til vinteren! Da har vi ukentlige samlinger i Tryvann der du kan lære noe nytt hver gang.

www.teampeligroso.com

Legg til ekstern kalender…