Øya og Pstereo med heit septemberkveld

Øyafestivalen og Hydro, i samarbeid med Pstereofestivalen:
PAPERBOYS
THE SCHOOL
REAL ONES

120,- + avgift hos Billettservice, i salg fra mandag 8.september.

Øya lager fest i Trondheim. Sammen med Pstereo byr vi på en høyaktuell kveld med albumaktuelle norske artister. Kun et begrenset antall av billettene vil legges ut for ordinært salg. Dette bør du ikke gå glipp av!

Denne kvelden inneholder stor sjangerbredde og musikkglede. Paperboys har i flere år vært norske mestre i festprega hiphop og har levert noen av dette tiårets sterkeste gledespredere. Nylig fikk duoen perkusjonist Anders Møller med som tredje medlem og dette har hjulpet dem over i herlig sjangerkryssing og uventede musikalske utflukter. Nytt album er på vei.

The School er tilbake fra New York, hvor de har spilt inn sitt andre album. Resultatet heter Destructive Sounds og inneholder sterke låter, stødig produksjon og større musikalsk bredde. The School mottok terningkast seks for sin Øya-konsert i 2006 og er stadig i utvikling.

Folkpopfavorittene Real Ones har hatt radiohits som Every Dog Has It’s Day og Lonesome Town i 2008, og har for alvor tatt steget inn i nordmenns bevissthet. Bandet er også glimrende leverandører av gode konsertopplevelser.

Med andre ord ingen grunn til å ikke innfinne seg i Rosendal Teater denne høstkvelden.

Legg til ekstern kalender…