Bishop Lamont, Black Milk og Guilty Simpson!

[Bilde]

Bishop Lamont er Dr Dres nye stjerneskudd, en ung, sulten rapper fra California som snart er ute med debutalbumet “The Reformation”. På denne skiva har han med seg folk som Eminem, Busta Rhymes, Kanye West og Chris Martin (!), som alle har uttalt at Lamont er en av de mest spennende, nye rapperne der ute. Mange er enige i dette, og han har blitt trukket frem i mange musikkspalter i det siste, og ble “Unsigned Hype” i The Source for en tid tilbake. Han har også spilt inn en plate med Slum Village-produsent og Detroitlegenden Black Milk, kalt for Caltroit, som er et samarbeidsprosjekt mellom disse to og andre rappere fra California og Detroit. Black Milk er også med til Oslo, hvor han skal spille gamle Detroit-classics og nytt Slum Village materiale.
Med seg fra Detroit har han bestekompis og Stones Throw-kronprins Guilty Simpson, som spyttet på Caltroitalbumet og også har en gruppe med Black Milk kalt Random Axe med Tommy Tees amerikanske fetter Sean Price. Guilty var J Dillas favorittrapper de siste årene, noe som blant annet resulterte i vakre “I Must Love You” fra Guiltys skive “Ode to the Ghetto”. Han er aktuell med Madlib-samarbeidet “OJ Simpson”, og var nylig med The Roots på sin Europaturné.

Dørene på Rå åpner klokka ti, og konserten begynner klokka elleve sharp. Mange klaget over sen konsertstart på Black Moon, så denne lørdagen blir det konsert først, og klubb etterpå.
Oslos hardest arbeidende dj, den portugisisk-norske ungpikesjarmøren Dj Soulshock (SupaFresh) tar med seg Back 2 the 90´s -konseptet sitt og setter fyr på dansegulvet på Oslos eneste hip-hopklubb!

www.myspace.com/bishoplamont

www.myspace.com/blackmk

www.myspace.com/guiltysimpson

www.myspace.com/djsoulshock

Legg til ekstern kalender…