Kulturnatt 2008

VELKOMMEN TIL KULTURNATT FOR 12. GANG!
Haugesund fredag 24. og lørdag 25. oktober 2008

Kulturnatt vokser. I år har vi med oss flere aktører enn noensinne og vi kan igjen ønske velkommen til to dager og ”netter” med poesi, lyrikk, pop, rock, klassisk musikk, teater, dans, billedkunst, film og andre tenkelige kulturuttrykk. Her blir det servert bestillingsverk fra profesjonelle kunstnere, prosjekter fra lokale utøvere, bokbad med kjente forfattere, intime konserter, møte mellom etablerte kunstnere og nykommere, avansert kunst og folkelige uttrykk i en unik kulturmiks, som bare kan oppleves her og nå!

Årets Kulturnatt har ”mangfold” som tema. Dermed er det klart for en mangfoldig Kulturnatt som ønsker å åpne horisonten for nye perspektiver og kulturuttrykk.

La deg inspirere, engasjere og gjerne provosere! Ta med naboen, venner og hele familien ut i byen for gode opplevelser og magiske øyeblikk i byens kulturarenaer.

En varm takk alle deltakerne, kreative ansatte på arenaene, positive samarbeidspartnere og dere publikummere, som alle bidrar til å gjøre Kulturnatt til en spesiell opplevelse.

Vennlig hilsen
Tina Røvær
Festivalleder

Legg til ekstern kalender…