Gate-TV: Gateavisa på Frikanalen

Gateavisa har siden 2003 deltatt i arbeidet med å starte Norges første åpne kanal. Nå er Frikanalen på lufta med prøvesendinger, og offisiell åpning i januar. Det er fortsatt ledig sendetid – det er bare film som mangler!

Gateavisa har tilgang til et lånt kamera, og vi har kjøpt inn et enkelt redigeringsprogram. Vi kommer til å sende både egenproduserte programmer og la andre få sende Gate-TV.

Førstkommende tirsdag 4. november kl. 18 inviterer Gateavisa til første Gate-TV kveld på Hjelmsgate. Gateavisa har i snart 40 år hatt åpne redaksjonsmøter for avisen. Nå blir det også TV-kvelder!

Vi ønsker alle filmentusiaster velkommen, men spesielt de som allerede har ferdig film. Møtet blir todelt, vi starter med å fortelle om Frikanalen og hvilke muligheter det gir, redaktøransvar, Tono/Bono avgifter, hvordan man går frem for å sende på kanalen enten som privatperson eller gjennom Gateavisa. Deretter ser vi på hva deltakerne har av ferdig film, og ser på hva vi kan bruke og eventuelt redigere sammen av flere filmer.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…