ProgKjellers Unsung Heroes Part I

Keyboardist Dave Stewart (som ikke er han fra Eurythmics) er et ukjent navn for de fleste, men hvis vi nevner at han var med å grunnla National Health, Egg og det mindre kjente Arzachel, skulle det vel ringe en bjelle for de fleste som har et forhold til Canterburyscenen. I tillegg spilte han på begge platene til Hatfield and the North, på Khan’s Space Shanty, Bill Bruford’s førate par soloalbum og dessuten Steve Hillage sin debut Fish Rising mm.

Så dette blir først og fremst nok en Canterburykveld der dere får høre musikk fra disse platene. (Noen av klassikerne vil bli spilt i sin helhet, på LP):

[Bilde] . [Bilde] . [Bilde]
[Bilde] . [Bilde] . [Bilde]
[Bilde] . [Bilde] . [Bilde]
[Bilde] . [Bilde]. [Bilde]

ProgKjeller er et klubbkonsept hvor vi planlegger å spille alle tenkelige varianter av musikk med utgangspunkt i den progressive scenen, og da hovedsakelig fra 70-tallet. Eksempelvis: krautrock, Rock In Opposition, jazz-fusion, spacerock/psykedelia, Zeuhl, prog-folk, Canterbury, elektronisk, symfonisk, Kosmische og italiensk prog. Fra 18.30 til 01.00 vil det det kun spilles band der Dave Stewart spiller keyboard, mens servering av mat og drikke vil foregå som normalt.
Legg til ekstern kalender…