FIGUR- & SKYGGETEATERKURS MED DIGITALTEATERET

Vi i studentteateret Immaturus er veldig glade for å kunne tilby et kurs i figurteater/skyggeteater med den eminente figurteatergruppen Digitalteateret, som mange sikkert kjenner fra deres opptredener med bandet Casiokids.

Kurset vil være kl 12-18(ish) i Nygårdsgaten 1b. Vi betaler fra kassa, så det er gratis for deltakere (også for ikke-Immaturusere, så du kan ta med en venn). Hvis du vil ha valuta for medlemskontigenten gjelder det å komme ;)

Kurset vil være fokusert på det Digitalteateret er best på: skyggeteater med figurer, masker og tredimensjonelle figurer, og historiefortelling sammen med animasjon og musikk. Kurset vil være arbeidsbasert, og deltakerne vil utarbeide et lite innslag som skal vises på Åpen scene påfølgende onsdag (12. november på Landmark).

Dette er en kjempemulighet til en lærerik og spennende opplevelse, en mulighet som en ikke får så alt for ofte. Men også fordi både Immaturus og Digitalteateret legger ned tid, krefter og penger i dette, og da er det selvfølgelig bra at så mange som mulig får glede av det.

Meld deg derfor på til [email protected] idag, så vet vi litt om hvem som kommer!

Tid: 12:00-18:00 Sted: Nygårdsgaten 1B
Legg til ekstern kalender…