PrøveRommet

Alltid i bevegelse! PrøveRommet flytter på seg igjen! Denne gangen inntar vi NG2 med bl.a. sang, musikk, teater, dikt og foto!

** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **
  • richardo del pozo fremfører noen av sine sanger sammen med Eilin Holtan Torgersen, Sondre Veberg Larsen og Åsgaut Malm Geithus.
  • Studentteateret Immaturus presenterer utdrag fra Natt av Harold Pinter. Stykket fokuserer på to mennesker, en mann og en kvinne som fører en samtale om første gangen de to møtte hverandre. Paret er nemlig uenige om omstendighetene rundt deres første møte. De husker ulike detaljer, forskjellig tid og sted. Vi mennesker ønsker også svar på det meste; hvorfor og hvordan er ting blitt som de har blitt? Hvorfor og hvordan ble mitt liv sånn eller slik? Vi ser på fortiden vår, og de erfaringene vi har gjort oss, for å finne svar. Minnene våre er med på å bekrefte hvem vi er. Paret leter i fortiden, kanskje for å finne ut deres ståsted i nåtiden, men også for å få vite noe om hva fremtiden vil bringe. Stykket spilles 10., 11., 13., 14., 15., 16., 17. november kl. 20.00 på Galleri 3,14, Vågsalmenningen 12

"Natt" av Harold Pinter - Studentteateret Immaturus

  • Neyme Gheyret har skrevet i mange år, og skal lese flere dikt denne kvelden.
  • Rita Delsoz skal lese nyskrevne dikt hun har jobbet med i det siste.

Neyme Gheyret og Rita Delsoz har vært med på prosjektet Nye stemmer høsten 2008 og der jobbet med bearbeiding og framføring av sine egne tekster.

  • Francisco Munoz – foto – er tilbake fra en reise gjennom Nord-Amerika. “Lys” er tatt i New York og Nova Scotia, hvor ofte ser man rare lys og uidentifiserte objekter. Den andre serien, “Brian”, dokumenterer en manns rare hverdagsliv. Han er 29, og bor hjemme hos moren sin. Om natten lager han kuler i kjelleren. Om dagen dreper han bamse som han legger i bakhagen. Først og fremst, spiller han “sweet child of mine” så ofte som mulig.

fra fotoserien "Lys" av Francisco Munoz

  • DJ hele kvelden: Audinho hyller Obama med svart musikk fra alskens avkroker av verden.
- Og ryktene går om at han kanskje inntar scenen med egne viser også – den som kommer får se…

VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…