The Villa og Oslo Queer Festival Presenterer: Dj Hannah Holland (London) & Terry Poison Live!!

Dj Hannah Holland (London/resident dj Trailer Trash)

<img src=“http://farm4.static.flickr.com/3291/3065654548_a7775f441b.jpg?v=0 alt=”" />


-Vi er stolte av å ha booket en av Øst Londons største Djs/produsenter, Hannah Holland. Resident dj på hipster kult klubben Trailer Trash, som er en av de mest respekterte undergrunnsklubbene i London. Nå er hun også aktuell med sitt nye kveld Bastard Batty Bass, som hun har turnert rundt med i Berlin, Space på Ibiza, TDK Festivalen, Field Day Festival i London og Exit Festivalen i Serbia hvor hun spilte for 20.000 med legendariske Frankie Knuckles. Hun spiller en kul miks av electro, tech house, låter med tung bass og har spilt med Erol Alkan, Carl Craig, Sinden, 2 Many DJs, Ivan Smagghe og Claude Vonstroke.

For tiden jobber hun med sin andre remix, etter å ha havnet på dj download lista som nummer 1 med sin remix av Spektrum sin Kinda New. Dessuten har hun sin egen podcast på itunes.

Hannah er også å finne regelmessig på konseptet Bugged Out, bak dj pulten på Fabric eller i et forlatt warehouse i Shoreditch.
www.battybass.com http://www.myspace.com/hannahholland

Terry Poison Spiller LIVE

<img src=“http://farm4.static.flickr.com/3139/3064815247_c3a4423b23.jpg?v=0 alt=”" />

-De som har sett Terry Poison live vet at de kan vente seg et sexy electro rock n’ roll show. Og det er ikke mangel på energi der i gården, vokalisten er som et fyrverkeri på scenen. Jentene er opprinnelig fra Tel Aviv, Oslo og Paris og har turnert aktivt i Europa siden 2004. Terry Poison er kjente for å blande fashion og musikk og har blitt beskrevet som ”American sleaze with European finesse”. De har opptredd med artister som CSS, Justice og Bjørk. I 2007 gav de ut sin første EP, med remixer av blant annet DatA og Don Rimini.

www.myspace.com/terrypoisonmusic

Djs
The Asian Dj Collective

<img src=“http://farm4.static.flickr.com/3230/3064815163_388d20e3e9.jpg?v=0alt=”" />

(Yaojen & W – Upopulær!)
-Varmer deg opp med en god dose electrobloghits!
Legg til ekstern kalender…