Pub til pub til pub til pub i Oslo

“Nemda har tryllet seg selv opp av hatten og tatt den obligatoriske rekogniseringsrunden i Oslo by. Så folk og fe: Fredag 19 desember er det bare å brette opp arma og forberede kuppelen på katzenjammer. Så hold av datoen, og gi katten i eventuelle bedritne julebord, som uanskvett bare ender i skandale og tomattryne på jobben påfølgende mandag.

Tradisjonen tro kjøres det 8 puber, og regelverket er ikke mer omfattende en at det skal kakkes MINST en pokal pr pøbb. Enkelt og greit. Det ligger som vanlig skyhøy prestisje i å takle alle 8. Hyllest til de 5 ( 3 het Ola, sier ikke mer…) som klarte alle i fjor. Mellom styrkedråpene blir det som vanlig diskusjoner, debatt, livshistorier, munnhugeri og krangling: Er Siv Jensen like tørr i underlivet som i trynet? Hvor grinete var egentlig Trond Harr da han ble skyffla på sjøen som dommer i “Skal vi danse”? Hvor influert var egentlig Arne Garborg av Nietzsche? Lider Thorbjørn Røed Isaksen av kronisk og uhelbredelig narsissisme? Er det den skumle parykkbutikken på Grønland som leverer tupeene til Christen Sveaas? Hvordan var do- vanene til sjørøverne på 1600 -tallet, 200 år før dassrullen blei finni opp? Er det fortsatt gromt med harde pakker under treet? Dukker Elling opp på Valka? Får Christensen fri fra fruen i år? Kan Håkonsen skubbe kamerat Skretteberg ned fra pidestallen og vinne konkurransen om å hyle flest begre? Blir det geografi quiz og “hvor mange innbyggere bor det i Potsdam” med nevnte Håkonsen?

Denne huskestua kan dere simpelt enn ikke gå glipp av!

Følgende rute er lagt for dagen/kvelden/natta:
16.00 – 17.00: Cafe Abel. John Colletsplass. (Øvre Blindern) 17.00 – 18.00: Valkyrien pub. Majorstua (ca rett ved krysset) 18.00 – 19.00: Expressen.( Rett ved Oslo S. Karaokemuligheter for Næss) 19.00 – 20.00: Dovrestua pub (storgata 20) 20.00 – 21.00: Den glade munk (storgata 24) 21.00 – 22.00: Gloria Flames (Grønland) 22.00 – 23.00: Olympen/Lompa (Grønland) 23.00 – 24.00: Ivars Kro (Grønland)

Merk tidspunket og vær presise. Hopp eventuellt inn der det måtte behage.
Velkommen med."

Legg til ekstern kalender…