club:Larm med Girl from Saskatoon, Mono Lake og Kiss Kiss King Kong på Nylon

Nylon arrangerer club:Larm, og er del av by:Larm (Skandinavias største musikk-kongress)

Girl from Saskatoon (kl. 22:30)

Girl from Saskatoon er det hemmelige kjærlighetsbarnet til Roky Ericson og Dolly Parton. En liten løsunge født med gitar i hendene, country i håret, kjærlighet i hjertet og rock på begge føtter. To stemmer, ett forunderlig barn. Girl from Saskatoon.

Aftenpostens anmelder sammenliknet bandets frontfigurer Jens C. Andreassen og Nathalie Bekkelund med selveste Gram Parson og Emmylou Harris og skrev: “Enten de synger hver for seg eller sammen, gjennomsyrer en tender nerve hele denne utgivelsen, det er tydelig at bandet har mye på hjertet som de vellykket har prestert å få ut.”

[Bilde]

Hør Girl from Saskatoon på Myspace



Mono Lake (kl. 23:30)

Mitt første konsertmøte med Mono Lake var som å høre en ung, punka David Bowie foran et energisk rockabillyband. Det er rockabilly, men det er også new wave/postpunk, eller særegent som Echo & the Bunnymen rockabillystyle. Vokalist og gitarist Sigurd Enge har dette mystiske “noe” som gjør at han er helt original – kan egentlig ikke sammenlignes med noen. Mono Lake hører imidlertid ikke ut som noen andre og har potensiale til å nå langt utover Norges grenser. (Rockmag)


Hør Mono Lake på Myspace


Kiss Kiss King Kong (kl. 00:30)

”I henhold til god gammal rocketradisjon går den bergenske trioen Kiss Kiss King Kong opp den nesten igjengrodde stien Motorpsycho, Iron Maiden og Led Zeppelin en gang i tida sparka opp. Tida kan kanskje være moden for en revival, skal vi tro ordene på gata i Bergen. Etter flere konserter i byen det siste halvåret, blant annet med The New Wine, er det mange som spår at bandet blir norsk rocks nye frelsere. Kompakt musikk, funny tekst og fine tendenser fra Bergen, der altså” (Radio Nova)

Hør Kiss Kiss King Kong på Myspace



+ Dj Rubber Fred

Legg til ekstern kalender…