PrøveRommet - en aften i kjelleren på Garage

Vi prøver ut PrøveRommet i kjelleren på Garage igjen!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
##########################################################################################################################################################
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Program 16. februar:

Øzz, 29, fra Arna, mørk stemme mørk musikk

Øzz

Signs of decay – utstilling av Torje Sæbø; 2 Glødende fotografier fra Danmarksplass hvor tegn på forfall om dagen viskes ut av fremskrittslokomotivet. Inspirasjon til utarbeidelsen av objektene er hentet fra reklameboards, men resultatet har fått en slags 70-talls retro feeling over seg. Kunstneren huser sitt kunstneriske virke på Isotops fellesatelierer kun et lite steinkast fra Garage.

"Signs of dekay" av Torje Sæbø

Ingvill Skjold Thorkildsen jobber med en tekst som handler om FIKSJON, som skal brukes under åpninigen på Norsk Litteraturfestival, og vil prøve ut noen skisser.

J&K: musikk og live on stage: Jørgen Knudsen, tekst og fremføring: Karen Foss, tittel: supersoundsilentanger, produsert: kf quiet works/NORSK TALE – en serie barkrakkmonologer. Hva handler det om? vissvass – prating shitbullshit – wrath.

billettskrankenAS vil gjøre et lite markedsføringsstunt og tilby alle sine medlemmer bløtkake i baren denne aftenen på PrøveRommet. På samme tid som dette skjer vil det skje en markedsføringskampanje på de 6 faste plakatstedene i Bergen.

Celeste består av Remi André Pernell Nordby (gitar), Espen Skjærlund (bass)og Øystein Indrevær (trommer). Bandet ble dannet 14. september 2006, samme dag som Bjørn Thomas Andreassen valgte å forlate bandet Blend. Medlemmene i Blend spilte sammen i over ti år, og da Bjørn sluttet hadde de tre gjenværende medlemmene lyst til å fortsette med musikk. De valgte å starte helt på nytt, og musikken har et ganske annet preg nå enn den hadde i Blend-perioden. Celeste har base i Lillestrøm-området, og alle de tre medlemmene er barndomsvenner fra Skjetten. Det er stor sjanse for at de som likte Blend også vil like Celeste, og det håper bandet på. Celeste er nærmere rock-sjangeren enn det Blend var, men musikken inneholder fortsatt mange av de samme referansene.

Celeste Celeste Celeste

Triksetrine spiller musikk hele kvelden!

Legg til ekstern kalender…