Det är jag som är döden, Cobra Kai og Mykonos på Fruktobakk

[Bilde]

Fruktobakk inviterer på en het aften under club:larm.
Vi starter med svensk i navnet, en snartur innom en mørk dojo før vi ender kvelden på Stockholmsvis på dansegulvet.

Det är Jag som är Döden

Poptrekløveret fra hovedstaden flagrer igjen, og nå skal Frukt og Tobakk få dampe i natten! D a j s a d har brukt vinteren til å meditere over et knippe nyutklekkede pop-noir-slagere, og kan love en konsert så ilter som en ørn og så eksplosiv som en blodrød solnedgang.

Samtidig forberedes et nytt og kongelig album for slipp i september, og det ryktes dessuten om at debutalbumet “Hey space” skal lanseres i selveste utlandet allerede i nå februar. Europa! Med bandets nye farlig franske forbindelser er det satt opp konsert 15. Mai på Filmfestivalen i Cannes, på stranda.

D a j s a d er Hilmar Bergendahl Larsen, Jakob Langvik og Kyrre Bjørkås. De trakterer ståtrommer, rytmeboks, twanggitar og et par grimme synthesizere med diskobass. Dertil kommer en mannevokal like sagnomsust som den er dobbel, kjent for å sprette fra myk som en plomme til sprø som en kjeks i en og samme melodi! Velkommen, alle som en.

Cobra kai

Cobra Kai spiller kompromissløs, melodiøs støyrock med energi og nerve. De har klare referanser til band som Sonic Youth, Pixies og The Cramps. Med enkel instrumentering og et godt knippe låter tar de opp temaer som sinne, anger, underkuelse, kjærlighet og sorg. Musikalsk sett er duoen frenetisk, primal og intens, med snerrende gitar og drivende rytme.

Mykonos

Det här är ΜΥΚΟΝΟΣ Magnus Högmyr är en stockholmsk klubb- och barlegendar samt tillika skivbolagsmogul, numera på Playground. Han är dessutom okrönt konung av Skånegatan och den enda som mentalt fixar att mixa ett Beatles-potpurri med Invisible Conga People.

Stefan Thungren är skribent på SvD, svårartad diskofil samt aktuell med serieboken This is Stockholm på Kartago förlag. Han har drivit klubbar som Go Bang! där bland andra Lindstrøm, Dixon, Maurice Fulton med flera har jockat loss. Och så bloggar han här: www.stockholmsnatten.blogsp…

Adrian Nilsson är en av stans flitigaste DJ:s, men har även som klubbarrangör lockat hit såväl gängliga DFA-profiler från New York som kinesiska diskobögar från Berlin. Han cyklar utan bromsar och är även med och driver heta bloggen Extra Allt: www.extraallt.com

Så altså kom tidlig, detta blir gøy. Dørene åpner 20.00. Konsertstart 22.30.

Legg til ekstern kalender…