Ladyfest: Workshop i tekstskriving for musikk med Marit Jøkling

AKKS Oslo inviterer til to workshops på Ladyfest 2009: Workshop i låtskriving med Hanne Hukkelberg 7.-8. mars og workshop i tekstskriving for musikk med Marit Jøkling 14.-15. mars.

Workshop i tekstskriving for musikk

På denne workshopen vil du lære litt om hvordan skrive tekst til musikk. Deltar du også på workshopen i låtskriving er det åpent for at du tar med musikk du laget helgen før og setter tekst til denne her.


Marit Jøkling er utdannet psykodramaregissør og faglærer i musikk. Hun har jobbet flere år som norsklærer og er også sanger, skuespiller og teaterinstruktør.

Workshopen går over en helg (lørdag-søndag) med undervisning kl.12-18 begge dager. Workshopen koster kr. 600,- For medlemmer av AKKS Oslo koster workshopen kr 500,- Workshopen er åpen for alle og krever ingen forkunnskaper. Undervisningen blir tilpasset deltakerne så langt det er mulig. Har du allerede skrevet noen sanger er det fint om disse tas med på workshopen. Akkompagnerer du deg selv på et instrument kan du gjerne ta med dette også. Workshopene fylles fort opp, så det lønner seg å melde seg på raskt. Jenter prioriteres.

Legg til ekstern kalender…