Bluesøsken har audition for nye bandmedlemmer

Etter å ha vært et band siden 1993 vil Bluesøsken nå bli et ekte band, altså et band som består av folk som har lyst til å spille mer enn fire øvinger og en konsert i året. Vi spiller en slags visepoprock med innslag av punk, grønsj og folkemusikk, og sangene våre handler oftere om dyr enn andre ting.

Vi har vokalist, gitarist, bassist og trommis, og ønsker oss

KEYBOARDIST

og alle andre morsomme instrumenter du kan spille på.

Til nå har Bluesøsken vært et prosjektbasert band som møtes og øver noen ganger før en konsert, demoinnspilling ol. Hvordan vi skal gjøre det i fremtiden må vi bli enige om sammen. Men vi har noen konkrete planer. I tillegg til våre faste ‘Synger høsten inn’-konserter (første fredag i november) har vi vært så heldige å få platekontrakt på vårt eget plateselskap Fin jobb. Derfor skal vi spille inn plate, noe vi planlegger å gjøre i løpet av året. Og kanskje skal vi lage musikkvideo.

Du må synes det er gøy å spille, gjerne skrive egne sanger, ha meninger om arrangering av sanger vi allerede har, og du må fra tid til annen mene noe om utseende på promomateriell som bandbilder, T-skjorter, klistremerker, plakater og andre ting vi ikke har tenkt på.

Har du hørt “Se der går en zebra med hale si sky”? Vil du være med å spille den? Da ønsker vi å treffe deg!

Ring Lenny på 99 24 36 06

eller Johnny på 91 66 44 64

eller send oss en mail på [email protected]

Legg til ekstern kalender…