The Megaphonic Thrift + Leiv Reed

Første lørdag etter unnagjort påskekos smeller vi til med eneste sjanse til å se Megaphonic Thrift i Bergen dette halvåret.

Photobucket
Copyright Sigurd Fandago

2008 var et flott år for Megaphonic Thrift, 2009 ser ut til å bli enda bedre. De første månedene av året har gått med til Urørt-finale og By:larm. I ly av sistnevnte bransjetilstelning har det skjedd mye fint. Bandet klarte å larme seg inn på den danske by:larm-ekvivalenten SPOT som avholdes i mai, og det er ikke den siste Danmarksjobben det kommer til å bli denne sommeren. By:larm-konsertene fikk også bra omtale i mediene, RCRD LBL var knallimponerte. En av med-redaktørene i Groove utvnevnte dem til “mitt nye norske favorittband!” og “norges beste liveband akkurat nå” i deres by:larm-rapport og påfølgende intervju

De to ukene rett etter påsken blir de eneste bandet rører på seg før sommeren, en liten norsk rundtur med 5 spillejobber på 7 dager får holde. Er vi heldige dukker Neues 7-tommeren opp i tide til denne runden, men det er jammen ikke sikkert. Derimot blir det for første gang muligheter til å anskaffe seg både band-t-skjorter og bærenett!

MySpace

Dette kommer til å bli en kjempekveld, for vi har også fått byens beste lydmann og Leiv Reed med på laget!

Photobucket

Leiv kommer til å åpne konserten med sine tilbakelente og folk-influerte tralter. Leiv er en av landets mest undervurderte låtskrivere, vi krysser fingrene for at han snart får et lite gjennombrudd!

MySpace

Legg til ekstern kalender…