"Ukomfortabelt- En Helaften med Magnus Betnèr og Dag Sørås"

Magnus Betnèr fra Sverige og nordlendingen Dag Sørås følger opp fjorårets suksess ”Svar på tiltale” med et splitter nytt show! ”Ukomfortabelt” tar for seg alt fra Gud og Midtøsten til aktiv dødshjelp og narkotikapolitikk, og alt leveres med komikernes sedvanlig utfordrende og nådeløse stil.

Magnus Betnèr er en av Sveriges aller mest populære og respekterte komikere, med utallige show og tv-opptredener bak seg. Hans siste forestilling ”Tal til nationen” gikk sin seiersgang i fjor, og han har tilbrakt første del av 2009 som komiker i New York. Med en unik evne til å gjøre selv de mørkeste temaer morsomme, har han ved gjentatte Norgesbesøk også opparbeidet seg en stor fanbase her til lands.

Nordlendingen Dag Sørås begynner å få seg et navn i Norge, og hans hardtslående humor har allerede skaffet han en Komipris for ”årets nykommer”, og to nominasjoner som ”årets stand-up” under Stå Opp Prisen. Han er en av landets mest produktive komikere, og han er ikke redd for å utfordre publikum med brutal ærlighet og bastante synspunkter.

Disse to komikerne ville vært verdt inngangspengene hver for seg, så ikke gå glipp av sjansen til å få med deg nordisk stand-up som vil tilfredsstille enhver fan av Bill Hicks, Doug Stanhope og George Carlin!

Legg til ekstern kalender…