Journey to Anywhere

[Bilde]

20. mars -10. Mai. 2009

Stine Berger, Björn Carnemalm, Petra Lindholm, Madelene Oldeman, Helena Persson, Lisa Rydberg, Ingrid Sandsborg, Joanna Thede och Fredrik Weerasinghe.

Velkommen til åpning fredag 20. mars kl 1900-2000

The White Tube er stolte av å kunne presentere utstillingen “Journey to Anywhere”
med i alt ni kunstnere fra den kunstnerdrevne organisasjonen CirkulationsCentralen i Malmø. Utstillingen er kuratert av Anna Johansson.

Utstillingen “Journey to Anywhere” tar utgangspunkt i TWTs beliggenhet på Tøyen T-banestasjon, og reflekterer over plassens fremste aktivitet – selve reisingen. Med tegning, objekter, installasjon, foto og video belyser kunstnerne reisen som idé, metafor og handling og funderer over hva reisen betyr utover det at man forflytter seg fra et sted til en annet.

Tittelen bygger på den rotløse tilstanden som på mange måter karakteriserer det moderne mennesket. I en tid da transportmuligheter og nasjonale grenselinjer ikke er noe hinder i den vestlige verden, finnes det heller ingen praktiske omstendigheter som hindrer oss fra å drømme oss bort eller ta sjansen på å legge fortiden bak oss.

Samtlige medvirkende er medlemmer i CirkulationsCentralen, en organisasjon for produksjon og presentasjon av samtidskunst og kultur i Malmø. Med sine 700 m2 kvadratmeter rommer CC 22 atelierer og et galleri som siden starten 2003 har vist over 100 utstillinger.
For mer informasjon, se: www.cirkulationscentralen.com

Legg til ekstern kalender…