Capture the Flag - utsatt på ubestemt tid

Slagmark: Grünerløkka; Nord vs. Syd. KART

Idé

Regler:
Lag: Basert på antall fremmøtte blir det delt opp i to lag. Lagene får deretter tyve minutter til å velge en leder. Lederen for hvert lag er ansvarlige for strategi og taktikk. Det anbefales at man deler laget sitt inn i mindre lag med egne ansvarsområder. Flaggforsvar, angrep, områdeforsvar etc. Lederne for de mindre gruppene bør ha mobilnummeret til lederen for laget og omvendt for å sikre en viss kommunikasjon. Laget velger selv hvor de vil plassere flagget så lenge det er minimum to veier til det.

Capping: (Scoring) skjer når man bringer motstanderens flagg til fontena på Olaf Ryes Plass. Olaf Ryes Plass er nøytralt område som vil si at ingen kan tagge hverandre der. Unntaket er når man hindrer en eventuell capping. De to kvartalene på hver sin side av plassen følger samme regler.

Tagging: Befinner man seg innenfor motstanderens område kan motstanderen tagge deg. Lett berøring er alt som skal til før du må tilbake til ditt eget område og telle til ti før du kan jakte etter flagget på ny. Blir man tagget mens man holder flagget må man gi det fra seg.

Bevegelse: Det er tillatt å bruke hvilket framkomstmiddel du vil så lenge du ikke har flagget. Buss, trikk, taxi, skateboard etc. Eneste tillatte framkomstmiddel når man har flagget er beina.

Lag Syd har fra Korsgata og opp til Ryes plass. Nord har fra Seilduksgata til Ryes plass.

Ta med det dere har av venner og møt opp 1400 17. juni på Schous Plass, foran biblioteket!

Arrangementet er gratis. Kart og [lag]armbånd blir delt ut ved start. Vi kommer til å holde på til sånn ca halv seks før vi stikker i parken.

For spørsmål eller andre ting kan jeg nås på [email protected]

Legg til ekstern kalender…