a smith (England/Norge) THE NEXT TWO DAYS OF EVERYTHING | BIT Teatergarasjen

a smith er tilbake med the next two days of everything, en forestilling med historier om reiser, olje, klima og katastrofer. En forestilling om håp.

Sist høst besøkte Andy Smith Bergen med forestillingen innvandrer som sjarmerte publikum med sin rause ærlighet og lune humor. Den handlet om Smiths møte med Norge, hans tanker om dette nye landet og om hvordan han opplevde å være en ny mann i et nytt land.

I vår har vi gleden av å presentere Smiths nye prosjekt the next two days of everything. Forestillingen er enkel i sin form, med Smiths fortellestemme i sentrum. Forestillingen er et forsøk på å tenke lite om store temaer. Hva skjer når vi har gått tom for olje? eller når isen har smeltet? og hva med klimaendringen?
Smith reflekterer over disse emnene fra ett menneskes ståsted og prøver således å plassere seg (og publikum) i forhold emnene og til spørsmålene som oppstår.

a smith er arbeidsnavn for Andy Smith. Han er en britisk teater- og performancekunstner som nå er bosatt i Norge. Han har de siste seks årene jobbet med og kombinert ulike metoder og stiler innen performance, teater, visuell kunst og tekst.

«In many ways, this is nothing like theatre as we usually understand it, and yet in crucial elements this is its very essence.» The Financial Times om ENGLAND

NB! forestillingen spilles på BIKS – dansesalen.

Legg til ekstern kalender…