Campbell Collaboration Colloquium, Oslo, 18. - 20. mai 2009

I mai avholder The Campbell Collaboration sin niende årskonferanse med tittelen Better evidence for a better world. Utenriksminister Jonas Gahr Støre og redaktør av det anerkjente medisinske tidsskriftet The Lancet, Richard Horton, taler ved åpningen av arrangementet.

• Hvor: Holmenkollen Park Hotel, Oslo
• Når: Mandag 18. – onsdag 20. mai, 2009

Meld deg på hele konferansen – eller én dag

Deltakeravgift:
• Hele konferansen: €650.00 (€400.00 for studenter)
• Dagspris: €200.00

Dagsprisen inkluderer lunsj og mottakelser (receptions) hhv. mandag og tirsdag.

Hvem deltar?
Til dette møtet kommer forskere, beslutningstakere, praktikere, og studenter fra hele verden med interesse for kunnskapsoversikter og kunnskapsbasert praksis. Her er en spesiell anledning til å lære mye, møte mange og engasjere seg i arbeidet med å bedre kunnskapsgrunnlaget for store deler av samfunnet.

Programmet
Programmet er spekket med viktige temaer. Sentralt står emner som berører Campbells temaområder utdanning, justis og sosial velferd, samt forskningsmetode og bruk av forskning som beslutningsgrunnlag.

Et spesielt fokus på effekter av tiltak i lav- og middelinntektsland gjør at seminaret i år er særlig aktuelt for dem med interesse for utviklingsspørsmål. Helsedimensjonen er også høyst aktuell; for å forebygge sykdom er tiltak på andre sektorer enn helse ofte av avgjørende betydning.

Hva er The Campbell Collaboration?
The Campbell Collaboration er et internasjonalt forskernettverk som lager kunnskapsoversikter om effekter av tiltak og virkemidler på feltene utdanning, justis, og sosial velferd. Derfor er vi nyttige for beslutningstakere og praktikere. Formålet er å gi svar på hvilke tiltak som virker, og hvilke som kan gjøre mer skade enn nytte.

Les mer om kollokviet og registrer deg på våre nettsider: www.campbellcollaboration.org/Colloquium/Colloquium.shtml

Legg til ekstern kalender…