PrøveRommet - en aften på Ungdomshuset 1880

Vi menger oss med ungdommen! Vi kan friste med et freskt program og vafler!

Dørene åpner kl. 20, programmet starter kl. 20.30

”Capoeria er dans og kamp, der er ikke bare en kombinasjon av akrobatikk, dans og kampkunst, men også musikk, kultur, historie og kunnskap.”

  • Teateroperatørene presenterer: Rent a chair med Svein Hovland, Kristin Blakstad, Kristin Austrheim og Ingrid Stensnes.

Teateroperatørene er en av Studentteateret Immaturus sine medlemsgrupper, og møtes til ukentlige øvinger hele semesteret. Temaet for denne vårens øvelser har vært fysisk teater, i fjor høst var det performance som sto på planen, og neste semester blir det et nytt tema.

  • a smith vil gjøre et lite stunt – Bergen Video – i forbindelse med at han er i Bergen med sin nye foretstilling the next two days of everything ved BIT Teatergarasjen. Forestillingen er enkel i sin form, med Smiths fortellestemme i sentrum. Forestillingen er et forsøk på å tenke lite om store temaer. Hva skjer når vi har gått tom for olje? eller når isen har smeltet? og hva med klimaendringen? Smith reflekterer over disse emnene fra et menneskes ståsted og prøver således å plassere seg (og publikum) i forhold emnene og til spørsmålene som oppstår. Forestillingen spilles 22.-25. april på Bergen Internasjonale Kultursenter – Dansesalen (Kong Oscarsgt. 17)

a smith er arbeidsnavn for Andy Smith. Han er en britisk teater- og performancekunstner som nå er bosatt i Norge. Han har de siste seks årene jobbet med og kombinert ulike metoder og stiler innen performance, teater, visuell kunst og tekst.

  • Kristin Blakstad og Svein Hofseth Hovland har vært på workshop med dansekunstner Bente Alice Westgaard i regi av Studentteateret Immaturus, og vil vise en liten koreografi de har laget.
  • Dansens Dag på PrøverRommet: LieLoe – Stine Lie Pettersen og Marit Loe Bjørnstad vil vise en duett.

Den internasjonale UNESCO-dagen, Dansens Dag feires verden over den 29. april – I Norge for 10.gang markeres dagen som en landsdekkende dansefest fra 25. – 29. april. I Bergen arrangerer Bergen Dansesenter, i samarbeid med Kunsthuset WRAP, ”Dans i byen” lørdag 25. april fra kl. 10.30 til 02.30. Et samlet dansemiljø i Bergen møtes denne dagen for å vise hele 40 forskjellige danseinnslag! På PrøveRommet i kveld får dere en smugtitt på en koreografi fra det profesjonelle frilansmiljøet i Bergen. Se detaljert program for Dansens Dag 25. april

  • Gluey vil spille fresk ninjapop som gjør deg gul, grønn og glad!
  • Dj Prim vil spille fet musikk og lage god stemning
Legg til ekstern kalender…