Bajass presenterer: Hot Chip (UK) DJ-set

Aiai! Som den observante allerede har fått med seg,
serverer Bajass dere nok en godbit denne våren. Denne gangen har vi lokket selveste Joe Goddard og Alexis Taylor fra Hot Chip til Betong, så her er det ingen grunn til å vente med billettkjøpet!

Guttene kommer til Oslo i ens ærend (noe som absolutt ikke skjer for ofte) for å snurre plater for danseglade betonggjengere, og god stemning er garantert. Det er i slike stunder man kan være glad man ikke stamper i russekø opp til Tryvann- den beste festen denne kvelden kommer utvilsomt til å finne sted bak de grå veggene på Chateau Neuf.

Det Grammynominerte lektronikaensemblet Hot Chip har høstet stor internasjonal anerkjennelse. Bandet har vidt forskjellige musikalske referanser, som de smeller sammen til en god smørje dansbar elektronika. Albumet “The Warning” ble flere steder kåret til det beste i 06, de står bak radiohiten “Ready For The Floor” og har opparbeidet seg en fanskare langt utover sin egen sjanger.

Support for kvelden blir Gaute som til daglig er en del av staben på Blå, samt en av gründerne bak den flotte festivalen, Oslo Live . Forvent deg en dansbar miks av minimalistiske toner og hjemlig Oslo-disco!

Legg til ekstern kalender…