5-minutters fest i skogen - Du er invitert!

Vi trenger en fest, og vi trenger den i skogen. I forbindelse med et skoleprosjekt skal vi filme en sekvens på 5-10 minutter med folk som fester – i en skog. Skogen ligger 10 minutters gange fra endestoppet på 12-trikken (Kjelsås). Det eneste du trenger å gjøre er å slenge på deg perlekjedet og være på endetrikkestoppet på Kjelsås klokken 13 på torsdag og så geleider vi vei. Så fester vi litt i 10 minutter, med musikk og serpentiner, og så er saken biff. Vi har ingen $$$ men Kudos, ære og takk vanker og ellers hva vi klarer å hoste opp. Vi byr på brus i glasset. PM meg om du lurer på noe. Håper mange kan komme!

Vi vurderer også å grille litt etter strabasene, så det kan jo være enda en grunn til å komme. Ta det som en utflukt, det er et utrolig fint sted med bålplass og benker og det hele.

Om tidspunktet er alt for uheldig for den arbeidende hær av underskogere kan det være mulig å gjøre det på lørdag i stedet. Ser an responsen her først.

Torsdag 30. april klokken 14 (om en uke altså) kan det kan det ferdige verket beskues på NISS, Christian Krohgsgt. 2. Da har vi (kunstklassene 1. år) åpent for pumlikum for å vise frem prosjektene våre.

Legg til ekstern kalender…