MITSUPUBLIC - Presenterer Electronica Fusion med DJ Jaco Tabaco + TBA

[Bilde]
Mitsupublic er et konsept drevet ene og alene av oslo-jenta Mitsu. Hun hadde sin første fest på Sjokoladefabrikken i 2006 og har hatt utallige eventer siden.
Mitsupublic har presentert internasjonale artister som Atmos (SW), Choen (UK), Loud (IL), Morg (SW) og Dj Kobi (IL).

Av de lokale heltene har blant annet G-ha, Strangefruit, Olle Abstract, Dj Phardin, Motorolav, Deadswan, Jaco Tabaco, Madstiansen og Constantine Moist stått bak spakene.

Nå har Mitsupublic beveget seg fra Sjokoladefabrikken til Gamlas legendariske lokaler i hjerte av Oslo.
Gamla midt i Oslo sentrum, har levert livemusikk i de fleste Rock og Pop, Roots og Retro-vinkler siden midten av 70-tallet. Lokalet får mange rosende ord for sin gamle sjel og varme stemning. Nå ønsker de å utvide og Mitsupublic er det første konseptet med elektronisk musikk som har fått innpass på Gamla.

Suksess er vel det beste ordet en kan bruke om den første Mitsupublic-kvelden der i begynnelsen av mars 09. Nå er det klart for runde 2 – 2 mai. Nærmere innhold og program vil dukke opp snart, men sjefen fra sist Jaco Tabaco har sagt han gjerne kommer igjen.

[Bilde]
Jaco Tabaco (Mitsupublic, Sikamikaniko, Polygon) har vært med å drive Polygon, spiller på flere klubber i Oslo og har en tung musikalsk bakgrunn med både filolin og trommer.

Mitsupublic eventene har alltid en særegen varm og feminin stemmning. Nøkkelordet er “fusion”. Fusion av gammelt og nytt, hardt og mykt, Japan og Norge, Elektronisk og organisk, Psykedelisk og brutalt.

Uansett hvem du er kommer du til å oppleve en kveld med Mitsupublic som noe forfriskende nytt og anderledes.
Peace out!

Legg til ekstern kalender…