"Unnskyldninga 2009" Fru Hagen fyller 13 år!

Fru Hagen, et smålegendarisk utested i Oslo feirer det utenkelige, nemlig 13 års jubileum anledningen har vi tenkt å benytte som unnskyldning til å ha en ordentlig fest. Vi setter i gang onsdag 29. April og feirer i hele 4 dager. Og for en fin fest det skal bli.


Onsdag 29. April 23:00

[Bilde]
DJ Superkjell
[Bilde]
DJ Ole Kå

Superkjell & Ole Kå

Vi starter opp med bursdagsfeiringa til Fru Hagen allerede på Onsdag. Superkjell har med seg gladgutten Ole Kå for å spre godvibber han selv ikke klarer.

Superkjell debuterte som dj i 1999 på et Kjell Society arrangement på gamle Pigalle. Etter det gikk det slag i slag på mang en utested i gamlelandet før han reiste vekk i 2006. Nå har han kommet tilbake fra det store utland og i kveld spiller han her hos oss.

Rennesøy gutten Ole Kå som kanskje er mest kjent som en av guttene bak Klubb Pudding konseptet. Ole Kå er en særdeles munter fyr som spiller topp upretensiøs musikk. En populær dj som i våres øyne burde spille mer.


Torsdag 30. April 23:00

[Bilde]
DJ Gymbag (foran) og DJ Frank Xerox (bak)

Larsen Auto Spesial: Gymbag med gjest Frank Xerox

Vår venn DJ Gymbag fyrer i gang starten av en ny klubb på Fru Hagen, nemlig Larsen Auto. Gymbag gjør det med å hente inn en platerytter Frank Xerox. Frank Xerox er en av Bergens og Norges mest erfarne DJer med en fartstid på over 18 år og spillejobber I inn- og utland. Dj Gymbag aka Bjørn Inge Larsen, har siden begynnelsen av 90 tallet, vært en av de ledende aktørene og ildsjelene i den norske klubbscenen. Har under paraplyen Logic, siden 1993 arrangert en rekke suksessfulle dansearrangementer; i begynnelsen som houseparty’er og i den senere tid på etablerte klubber. Som Dj, er han ekstremt åpen musikkmessig, eneste begrensning han har er at det må være bra! Spiller mye sort dansbar musikk av ny og gammel dato som f. eks. soul, funk, hip hop, disco, rare grooves, broken beats og house. Begynte å spille plater i 1994, og har siden den tid hatt mange faste konsepter på forskjellige steder. Klubber Gymbag har hatt eller vært del av er BangBang, OboyOboy, Larsen Auto, Plastic Fantastic, It’s Electric og This is How på klubber som Blå, Parkteateret, Cafe Opera, Agora og Miles Ahead . Spiller regelmessig på steder som Parkteatret, Nomaden, Fru Hagen, Blå og Dattera til Hagen i Oslo og Café Sting i Stavanger. Spiller også på steder som Herbal i London, og Kerma og Club Bundolo i Helsinki.


Fredag 1. Mai 23:00

[Bilde]
DJ Moonboots
[Bilde]
DJ Espen Haa

Syden Spesial: Espen Haa & Moonboots (Manchester, UK)

Første fredag i måneden er det klart for Syden. Espen Haa og Marius Circus har laget fest på Fru Hagen i mange år. Til konseptet Syden har de i tillegg fått med seg Astronaut. Sydengjengen har latt entusiasmen for gode låter få fritt utløp og gravd dypt i platesamlingene sine. De lover å levere en flottandes miks av spacebugi, skranglehouse, sjørøverdisco, skjeggerock og baleariske perler hver eneste gang. Kom, kom og get down! Denne gangen har Syden herrene hentet inn hjelp fra England for å feire Fru Hagens jubileum med måte.

Moonboots startet som dj i 1988 i Manchester, sterkt inspirert av acidhouse bølgen som slo over England. Etter mange kvelder på nå legendariske Hacienda, fikk han seg jobb på en av Manchesters beste platesjapper, Eastern Block Records. Her jobbet han i 9 år, i en jobb som førte til mange spillejobber i Manchester. Av de mest kjente er Luvdup, Most Excellent og Robodisco. Sammen med Jason Boardman startet han så Aficionado, en svært suksessfull søndagsklubb som han drev i 10 år! Av gjester som kan nevnes finnes Sean P, Mudd, Phil Mison, Bill Brewster og vår egen Todd Terje. Ved siden av å være en ettertraktet dj i Europa, sto han i 2000 bak samleren Soundcolours 3, og i 2008 samlet han den første utgivelsen i Originals serien. Moonboots kommer til Oslo med bag`en full av Disco, Deephouse, Acidhouse, Boogie og Funk.

Espen Haa stiller også denne kvelden, med sin sedvanlige miks av ny og gammel dansemusikk i alle fasonger. Her blir det fullt, svett og veldig gøy!


Lørdag 2. Mai 23:00

[Bilde] [Bilde]

Gustav og Holm Spesial med gjest Snorre Seim

Gustav og Holm er en DJ- og arrangørduo bestående av DJ Erik Holm (Bobby Hughes, Beady Belle) og DJ Marius Gustavson (Klubb Kompis, Bang Bang). De spiller fast på Fru Hagen 1. lørdag i måneden.

Til Fru Hagens bursdag har guttene med seg DJ Snorre Seim som gjest ikveld. Som halvparten av Butti 49 har Snorre gitt ut plater på selskaper som Guidance, HiFi Terapi, Tokijo og Exceptional Rec, remikset artister som Ennio Morricone, NuSpirit Helsinki og Kyoto Jazz Massive for å nevne noen. Under eget navn og som Butti 49 har han bidratt med musikk til hele 19 samleplater! Snorre har vært bookingsjef på Café Sting i Stavanger og vært ansvarlig for flere klubbkvelder i hjembyen, han har også spilt plater de fleste steder her i fedrelandet og på flere forskjellige klubber i utlandet som f.eks Mouseorgan og Plastic People. Som dj er Snorre kjent for å spille eklektisk og sjelfullt.

DJ Marius Gustavson har det siste tiåret vært en ledende musikalsk figur på Oslos klubbscene. Han startet sin karriere som DJ og klubbarrangør på steder som Jazid, Headon, Skansen og John Dee. De siste årene har han vært involvert i blant annet Klubb Kompis, OboyOboy (Parkteateret), Bang Bang (Blå) og Klubb Soria Moria.

DJ Erik Holm har gjennom et tiår etablert seg i den norske musikkscenen som trommeslager og musikkprodusent. Foruten å være fast medlem av gruppa Beady Belle, har han turnert fast med Bertine Zetlitz, Bobby Hughes Combination og andre kjente norske artister. Erik Holm er i tillegg DJ og klubbarrangør. Gustav og Holm står for et musikalsk repertoar som kan best beskrives som en god blanding av alt som er dansbart, både nytt og gammelt: disco, 80s grooves, nye beats og mashups, funk, soul, reggae, hip hop, RnB, electro, rock, jazz, latin og brasiliansk baile.

Legg til ekstern kalender…