Grunnleggende Photoshop, påmelding

Grunnleggende Photoshop

Kursets formål er å gi en innføring i de elementære funksjonene for digital billedbehandling med Photoshop, i forhold til idéutvikling og visualisering av ideer så vel som bearbeidelse og presentasjon av bildemateriale. Kurset er nyttig for alle som ønsker å jobbe med digitale bildeuttrykk og presentasjonsmateriale. Til kurset følger et detaljert kompendium med trinn-for-trinn instruksjoner som omfatter alt som gjennomgås. Dato: 8.-10. juni 2009.
Ytterligere informasjon her

Etterutdanningen ved Kunsthøgskolen i Oslo har følgende program i juni måned:

Ytterligere informasjon og påmelding her

Grunntrening og motivasjon for dansere

Torsdag 4. juni arrangeres kursdagen “Grunntrening og motivasjon for dansere” for profesjonelle dansere i samarbeid med PRODA og Norske Dansekunstnere. Inviterte foredragsholdere er Håvard Engell, Marit Sørensen, Per-Jarle Dyrud og Tone Øvrebø Johannessen. Disse vil belyse tema på hver sin måte. Arrangementet er støttet av Fond for utøvende kunstnere og er åpent med fri entré for dansere og koreografer etter påmelding til noda (at) norskedansekunstnere.no.
Ytterligere informasjon her

Grunnleggende InDesign

Kurset “Grunnleggende InDesign” går over tre dager den 11.-13. juni 2009, med Lise Stang Lund som kursholder. Kurset gir en innføring i programmet Adobe InDesign CS3, og tar for seg teknikker for arbeid med enkle trykksaker som visittkort, CV og katalog.
Ytterligere informasjon her

Fysisk teater: Kropp og stemme i skapende bevegelse

Kurset “Fysisk teater”, med Fernanda Branco, settes opp igjen i uka 15.-19. juni 2009. Kursets fokus er å lære og bruke kropp og stemme som en enhet, og passer for skuespillere, performancekunstnere og dansere. Brancos arbeid er inspirert av tradisjonen fra Grotowski, Beckett og Artaud. Kurset passer både for tidligere og nye deltakere.
Ytterligere informasjon her

Webverksted med Dreamweaver

Webverksted med Dreamweaver er et fem-dagers kurs med Lise Stang Lund, som gir en innføring i arbeidet med å skape et nettsted, for blant annet å kunne formidle eget virke enten man er billedkunstner, designer eller utøvende kunstner. Et 50-siders spesialskrevet kurshefte følger med kurset, som finner sted 16.-20. juni 2009.
Ytterligere informasjon her

WORKSHOP med Eugenia Estévez

Danser, koreograf og pedagog i samtiddans Eugenia Estévez kommer fra Buenos Aires til KHiO 22.-26. juni for å holde en 5-dagers workshop for profesjonelle dansere. Hver dag vil innholde en teknikk-klasse og improvisasjonsarbeid over 5 timer. Kurset holdes på engelsk og kursbeskrivelsen her baserer seg på Estévez egen beskrivelse.
Ytterligere informasjon her

Photoshop for viderekomne

Den 19.-21. august 2009 arrangeres kurset “Photoshop for viderekomne”. Kurset bygger videre på Grunnleggende Photoshop, og gir en fordypning i flere ulike teknikker. Emnene finnes i kursbeskrivelsen her. Kurset har eget “trinn for trinn”-kompendium.
Ytterligere informasjon her

Påmelding her

Legg til ekstern kalender…