Picknick

Velkommen tilbake til Picknick!

Sambaalibiet vårt kunne ikke komme sist, selv om det var like greit, det hadde vært for mye så groovy dansegulvet var. Men denne gangen får vi det, og det passer jo fint, hele Oslo begynner snart å ligne samba..herregud, vi lever i et schizofrent land!! Hvor kommer alle menneskene fra, med en gang det nærmer seg juni??

Våre to kjære: Phardin, godhetens akse, og G-haD ad står uansett for boblende afrobeats og electronica nå også, og skal svinge oss inn i den norske nokså varme junikvelden…”du må ikkje søva bort sumarnatta…” -og det gjør du jo helt sikkert ikke når disse to glade gutta snurrer skiver.

Picknick begynner faktisk å nærme seg klimakset til de lyse nettene, og vi kan nå også tilby nyåpnet takterrasse. Så vi håper inderlig at sommeren virkelig er over oss fredag den 12. juni når vi har den andre festen vår! Kanskje kommer du rett fra sol, grill og sprudlevann? Men, Cinderella, the clock is ticking, kom før midnatt, da er det gratis inngang. Og vi får litt tid til å shake stumpen før stengetid;) Hvis ikke er det 100 i cover.
For dere som ikke har vært på Emil & Samuel, ligger det i toppen av Steen & Strøm med inngang Prinsens gate. Der tar man heisen opp i et av Oslos fineste nattklubb-lokaler.
Bring a blooming flower and a beautiful friend!
Vi gleder oss!!

Legg til ekstern kalender…