AUDITION frist

Teaterkompaniet Røde Rom søker skuespillere til forestillinga ”Når vi døde vågner?” under Oslo kommunes Kulturnatt, 18. september.
Vi setter opp ei forestilling i samarbeid med Vår Frelsers Gravlund. Det blir en historisk og teatralsk opptreden med spøkelsesguider og kjente nasjonale helter fra før vår tid. På kirkegården hviler kjente personer som Henrik Ibsen, Edvard Munch og Marcus Thrane. I Æreslunden viser vi en utendørs forestilling som levendegjør noen nasjonale helter, før kvelden senker seg. Skuespillerne puster liv i utvalgte helter som hedres i humoristisk ånd. Forestillingen spilles to ganger i løpet av en time.
Kulturnatt er et gratis arrangement, og arbeidet vil dermed måtte skje på frivillig basis. Det blir kort prøvetid og vi trenger skuespillere som vil være med på et slags “STUNT”. Vi trenger folk av alle kjønn og aldre.
Send oss CV og bilde til Merete Nordahl på [email protected] (Ta kontakt for mer informasjon.) Søknadsfrist 21. juli, audition avholdes i begynnelsen av august.

Legg til ekstern kalender…