PrøveRommet - en aften på Garage # 1

Etter suksess med PrøveRommet i kjelleren på Garage de to foregående sesongene, smeller vi til og får lov til å komme og gjøre sprell to ganger denne sesongen!

Program:

  • DJ: Olli spiller en vindskeiv blanding av musikk i grenselandet mellom platehyllen til farfar og låtfolderen til dine fremtidelig barnebarn.
  • BART – KINDA LIKE THE WHITE STRIPES, BUT BETTER LOOKING. Bart er en duo fra Bergen bestående av Jumbo Johnny og Don Pedro, to siamesiske tvillinger født av forskjellige mødre, men bundet sammen av en musikalsk navlestreng som transcenderer både takt og tone. Etter å ha spilt sammen i revolverorkesteret Tuco’s Lounge i mange år, oppdaget de plutselig en dag at de hadde grodd identiske barter. Dette kunne ikke være en tilfeldighet! Derved ble Bart født, og det gikk ikke mange minutter på første øving før Jumbo og Don forsto at dette kjærlighetsbarnet var sterkt og livskraftig. Kombinasjonen av Jumbo’s tette, presise tromming og Don’s dype og feite bastardgitar var pur rock’n roll! Bart sammenlignes gjerne med White Stripes. Det er antakeligvis fordi White Stripes, i likhet med Bart, også består av pene mennesker i sin beste alder. Bortsett fra dét, og det faktum at Bart også er et rockeband med minimalistisk besetning bestående av kun trommer og gitar, er det ingen likhetstrekk. Musikalsk henter Bart inspirasjon fra eldre ZZ Top, QOTSA og Jon Spencer Blues Explosion. Bart er et rockeband som dyrker det enkle og konsise; god rock med gode tekster.

BART

  • Åsne Hagen skal lese fra den nye fanzinen Konstruksjon nr 9
  • Teateretaten er et av de ferskeste tilskuddene til Bergens scenekunstmiljø. Til tross for sitt noe byråkratiske navn, jobber gruppen prosessorientert, med utforsking av bevegelse, lyd og tekst som viktige bestanddeler i arbeidet. Kompaniets første prosjekt Senseless hadde premiere i august 2009, men flere av gruppens medlemmer har samarbeidet i flere sammenhenger tidligere.

Teateretaten

  • ( ) spiller småpsykedelisk stoner rock for deg og dine.
  • Silja Dyngeland vil spille noen sanger for oss – hun definerer sin musikksjanger som en blanding mellom vise, rock og pop.

Silja Dyngeland

VELKOMMEN!!

Legg til ekstern kalender…