ØYAFEST MED JUVENILE ROCK CLUB I SKATEPARKEN I GAMLEBYEN!

Årets Øyafestival byr på en nyvinning, rett utenfor festivalområdet. I GSF Skatepark ved Dyvekes Bro har vi i samarbeid med Juvenile Rock Club og Gamlebyen Sport og Fritid etablert en ny festivalscene. Her vil det være gratis inngang for de med og uten festivalbillett. Det er fri aldersgrense alle dager. Skateparken byr på konserter og skateturnering.

Jentene i Juvenile Rock Club presenterer i samarbeid med Øyafestivalen og Gamlebyen Sport og Fritid en ungdomsscene og en herlig minifestival i GSF Skatepark i Gamlebyen! Her kommer det til å være konserter, skateturnering, mat og kos hver dag under årets festival. Skateparken er rusfri, og alt som skjer der er gratis. Man trenger ikke festivalpass eller dagspass til Øya for å komme inn. Her blir det kalas!

Juvenile Rock Club er den mest kredible ungdomsrockeklubben i Oslo. I løpet av to år har de hatt band som Backstreet Girls, Dum Dum Boys, Heroes & Zeros og Big Bang hos seg på Caven, et bomberom inni fjellveggen på Tøyen. JRC ble starta opp fordi tre unge jenter synes konserttilbudet for ungdom i Oslo er for dårlig. På klubben er øvre aldersgrense atten år, en hevn mot alle Oslos konsertsteder, men i skateparken vil det for en gangs skyld være åpent for alle.

GSF er en gjeng pensjonerte rockere og punks som i sin tid bygde skateparken, og sørger fortsatt for driften. I ly av navnet Gamlebyen Sport og Fritid har de fått en hel bydel til å tro at det er mulig å påvirke sitt eget bomiljø. Dette vil GSF avkrefte og samtidig innrømme at det hele tiden har vært snakk om å svette ut en tyngre fyllesjuke!

Skateturneringen går over alle fire dagene og ender i en superfinale på lørdagen der det kåres tre heldige vinnere. Utenom turneringen kan alle som vil skate i bowlen for hva det er verdt, ingenting er fetere enn å skate mens det er konsert.

I Skateparken kommer blant annet band som Black Debbath, Fjorden Baby! og The New Wine til å dukke opp, og du skal ikke se bort fra at noen av dem kommer til å dukke opp i bowlen. Alt foregår mellom tolv og seks på dagen, før de som har anledning rusler ned i Middelalderparken og nyter resten av Øyaprogrammet!

PROGRAMMET I SKATEPARKEN:

ons 12/8:

13:00 Blodbank

13:30 Skateturnering, kvalikk senior

14.30 Bare Egil

15.30 Black Debbath

17.00 Fjorden Baby!

tors 13/8:

13:00 My Little Pony

13.30 Skateturnering, kvalikk junior

15:00 Proviant Audio

17:00 The New Wine

fre 14/8

13:00 Circus Mind

14:00 Burning Brigantines

15:00 First Violation

15:30 Skateturnering, kvalikk åpen (alle aldre)

17:00 Ungdomskulen

lør 15/8

13:00 Japee & The Funk Minority

13:30 Skateturnering, seminfinale

15:00 Senit

16:00 Skateturnering, superfinale

17:00 The Phantoms

ALT ER SELVFØLGELIG RUSFRITT!

Sees!

Legg til ekstern kalender…