Mats&Mørland

En helaften med Mats og Mørland: Mann mot mann – hvem er best? To av Norges mest erfarne improvisatører setter hverandre i stevne på teatret denne høsten!

Etter en super kveld med gutta i vår, gleder vi oss til to omganger med lettvint komedie for de lavere samfunnsklasser fem lørdager denne høsten!

Ny dramatikk har ofte ord på seg for å være tung og seriøs, men her er det rykende ferskt drama som blir til mens du ser på og ler eller griner – kommer alt an på.

Mats Eldøen (kjent fra Max Manus og Fritt Vilt 2) og Nils Petter Mørland (nesten ikke kjent fra noenting) tøyser og tuller og leter etter svaret på det som alltid er en verkende byll i deres nære vennskap – hvem er best? Begge har de vunnet NM i Teatersport og begge tviler de på om det sier noe som helst!

En hel kveld med improvisasjon for bare 100,- burde ikke skremme noen til tross for økonomiske nedgangstider. OBS! Ingenting av billettinntektene går til veldedige formål.

Begge to er en del av Teater Liksom som er et av Norges aller største improvisasjonsmiljøer og som spiller ukentlige forestillinger på Chateau Neuf.

[Bilde]
Legg til ekstern kalender…