Sikamikanico & Riot Club presenter: CAUSE 4 CONCERN (Renegade Hardware - UK) @ Sikamikanico, Fredag 7. August

[Bilde]
Sikamikanico & Riot Club presenter:
CAUSE 4 CONCERN (Renegade Hardware – UK)
warmup: Paul Chanel b2b Instance (Riot Club residents)
Fredag 7. August
Sikamikanico

Info:
Endelig drum & bass på Sikamikanico igjen!
De forskjellige aktørene innen sjangeren gjennom de siste årene, slår seg sammen for å skape det hittil mest varierte, konsistente klubbtilbudet for de som liker å bevege seg, lytte og feste til elektronisk musikk i det øvre temposjiktet.
Large, Paul Chanel, Instance, Subway & Tech står bak konseptene Oxygen, Impedans, Room 101 og Oslo BreakFest. Samlet presenterer de det beste fra hele spekteret av sjangeren hvor minste felles multiplum er høyttalere som riktig får vist hva de er gode for.
Første kvelden Riot Club okkuperer Sikamikanico, så har vi gleden av å presentere selveste Cause 4 Concern fra London, UK.
Det er 5 år siden sist Cause 4 Concern gjestet Oslo, og nettopp Sikamikanico. Det var glohett på dansegulvet denne kvelden, da Cause 4 Concern hamret sin futuristiske funk til glade Osloborgere.
Cause 4 Concern er en drum & bass kvartett som nevnt er fra London, UK. De har i 2009 10års jubileum for sin første 12" utgivelse.
De har iløpet av disse årene gitt ut skiver på alle de feteste plateselskapene i drum & bass verden, vi name-dropper bl.a Renegade Hardware, Virus, Metro, True Playaz, Moving Shadow og Subtitles.
De turnerer verden over hele året, og har sitt distinktive neurofunk sound, som gjør ett hvert dansegulv mo-i-knæra. De er mer i vinden enn noensinne, nettopp gitt ut sitt førstealbum – Pandemic, som ble filleristet av alle store drum & bass djene i verden.

Forvent deg en real dose med futuristisk romfartsfunk, amen teardowns av bibelske proporsjoner, den svarteste techstep, industrielle techno-beats, fløyelsmyk liquid, samt en og annen vokallinje for den osteinteresserte på Riot Clubs kvelder.

Vi sees!

Legg til ekstern kalender…