SPILL MED KRISTOFFER JONER OG KIM BODNIA SOM STATIST

PÅMELDING VIA DETTE SKJEMAET

spreadsheets.google.com/vie…..

***

Hei. Vi trenger statister til roller som junkier, den 11. og 12. august og som forbipasserende miljø på Oslo City den 13. august.

Den 11. august er det oppmøte på PLATA – denne dagen er spesielt viktig for oss. Den 12. er det oppmøte utenfor OSLO KRETSFENGSEL. Nærmere oppmøtetid vil komme etter du har meldt deg på.

Filmen heter TOMME TØNNER og regisseres av Sebastian Dalén. I rollene finner du JENNY SKAVLAN, KIM BODNIA, KRISTOFFER JONER, VEGARD HOEL, LEON BASHIR, TOMMY WIRKOLA, LENE ALEXANDRA ØIEN, YASMINE GARBI, STIG FRODE HENRIKSEN og BJØRN SUNDQUIST.

Dette er ulønnet statistarbeid og vi dekker ikke reise. Vi tilbyr mat – og en annerledes og morsom dag sammen med andre hyggelige mennesker! Vi setter stor pris på all hjelp. Den 12. august trenger vi spesielt mange så send gjerne denne videre til venner.

Vi har en aldersgrense på 11. og 12. august på 18 år.

Vennligst gi respons ASAP om du kan / kan ikke. For deg som stiller på junkiedagene ber vi om å ta med junkiewear – dvs møkkete gamle treningsdresser, skinnjakker – alt som kan se slitt og slitent ut er bra. Ingen nye Championsbukser her! Hvis nye må de møkkes til, som sagt – jord og søle gjør nytten fint.

Ser frem til å evt. se deg eller dere – vi har til nå hatt det veldig morsomt på de store dagene og vi ser frem til disse dagene med glede!

mvh Andreas S. Frølich og Mina Shaddel
tlf. 95 21 95 95 / 92 48 86 57

Legg til ekstern kalender…