***BalkanFest - Evanger 2009

Image Hosted by ImageShack.us
Det aller beste frå Noreg møter det ypperste frå Balkan! Spellemannspris-vinnarene Farmers Market og trompetlegenda Boban Markovic med sonen Marko samme stad, samme kveld! Erdogan Orkestar, Nostagija, Loli Ruza…..ein herleg overdose av lidenskap, ville rytmar og rein glede. Og når BadnaBalkan serverer Rakija til ungane, og heile lam rullar over glødande kol, då er Evanger ein stad utan tid og røynd. Pakk ungar, bestemor og husteltet i Lada`en og ta turen til den vesle bygda med det store hjarta!

Dei som fekk med seg dei to konsertane med Boban i Marko MarkovicOrkestar på fjorårets Balkanfest skjønte knapt kvasom hadde truffe dei. Boban, Marko og deira menn spelte så det ljoma i Evangerfjella, og ingen som høyrde på klarte å stå i ro. Og kongen av balkanbrass likte seg så godt på Evanger at han kjem tilbake også i år. Då må vi berre komme med denne oppfordringa: Nytt sjansen til å få høyre verdas beste balkan-brassband!

Både Boban Markovic og Dj Prinsen Paulista kommer direkte fra GUCA festivalen i Serbia hvor de sammen spilte – dj Prinsen Paulista som den første dj fra europa noensinne!

Legg til ekstern kalender…