Klubb Kannibal: A Grande Reunião/Encontro dos Gigantes

Endelig er det august, Bergen! Og for første gang på et par evigheter, samles det komplette trekløveret i Klubb Kannibal til dyst. Svensson, Ketil Kinden og Audinho da Vitrola samler troppene til fest, dans spell i andreetasjen på Fincken. Vi gleder oss som robotar, evt som fandens flue på veggen, og det håper vi at DU gjør også!

[Bilde]

Etter en heftig og overmåte vellykka turnésommer er vi sultnere og svettere enn noensinne. Vi lover et beinhardt dansbart sett med bass som river i mellomgulvet, med et smörgåsbord bestående av tapas som disco, house, Detroit techno, bailefunk, blodfunk, afrobeat, highlife, soukous, kuduro, grime, reggae og dancehall. Målet vårt er naturligvis et publikum som på slutten av natta er svettere enn oss selv. Tar du utfordringen?

[Bilde]

For folk som ikke har vært innom andreetasjen på Fincken på en stund, kan vi informere om at de i år har åpnet bar der. Man slipper altså å gå ned i underetasjen for å hamstre, noe som gjør kveldene her til en enda herligere opplevelse. Vel møtt!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…