EKTE ARGENTINSK TANGO med Gabriel Angio og Natalia Games

Gabriel Angio og Natalia Games skal danse på Oslo Konserthus 3. november!
Årets åpningskonsert blir en fantastisk forestilling og når musikerne går av scenen i Oslo Konserthus fortsetter festen med en vaskeekte argentinsk milonga på Cosmopolite!

4. november
Dagen etter at de har opptrådt under åpningskonserten til Oslo World Music Festival, holder de både masterklasse og kurs for nybegynnere.

DETTE ER EN UNIK MULIGHET FOR DEG SOM HAR LURT PÅ OM DU VIL BEGYNNE MED TANGO, DET ER SJELDENT AT DANSERE AV DETTE KALIBER GIR EN NYBEGYNNER KLASSE,
KOM OG PRØV, KOM OG SE!

17:30 – 19:00 Nybegynner/åpent nivå
19:30 – 21:00 Vals/Milonga/avansert
21.00 – 22:30 Masterklasse

Litt om danseinstruktørene:
Natalia Games y Gabriel Angió har danset sammen siden 1991. De var elevene til de store tangolegendene bl.a Mingo Pugliese, Antonio Todaro, Pepito Avellaneda, José Vázquez (Lampazo) og Raúl Bravo. Allerede i 1992 ble de med i kompaniet “Tango x 2”, der de danset i 3 ulike show over en periode på 5 år; “Homenaje a Gardel”, “Perfumes de Tango” y “Una noche de Tango”. Forestillingen ble spilt på alle de store teatrene i Buenos Aires som: Teatro Municipal General San Martín, Teatro Avenida, Teatro Alvear, Teatro Astral og Michelangelo. Dessuten turnerte den i USA, i hele Europa, i Japan, Hong Kong, México, Canada, Australia og Russland.

Send påmelding til: [email protected] innen 1. november.

Legg til ekstern kalender…