Øystein Sevågs Global House Band

Øystein Sevågs Global House Band byr på kraftfull, leken og sakral musikk i høst! Hans glimrende ensemble består av Petter Wettre (sax), Zotora Nygård (didjeridoo), Ole Marius Melhuus (bass) og Andreas Bye (trommer). Her skjer det:

Nøtterø Kulturhus 29. oktober kl 20

Drammens Teater 30. oktober kl 19

Bærum Kulturhus 31. oktober kl 20

Billettsalget er i gang!

Komponisten, pianisten og bandlederen Øystein Sevåg har siden 90-tallet solgt CD’er i over 100 land. Plater som LINK, GLOBAL HOUSE og BRIDGE har blitt referanser innenfor instrumentalmusikk ute i verden. Hans prisbelønte musikk er en unik syntese av jazz, rock, klassisk sakral musikk, world og elektronika. Sevåg har med seg det beste av musikere på innspillinger og konserter. Det gjelder både eliten av norske jazzmusikere og toppensembler og musikere fra en rekke land. Sevågs plater lå på topp 25 på den amerikanske Billboard NAC lista i tilsammen 36 uker på 90 tallet.

Siden jobbet han i Tyskland fra 1999 til 2005 med kammermusikk og filmmusikk, samt musikk til terapeutisk bruk i samarbeid med psykologen Katharina Martin.

I 2006 flyttet han tilbake til Norge og har siden da produsert en rekke innspillinger med egne og andres prosjekter. Nå jobber han med ny plate med eget materiale, og på høstens konserter vil vi få høre mye av dette. Selvsagt får vi også endel låter fra tidligere plater.

Legg til ekstern kalender…