Informasjonsmøte om tilskuddsordninger til Kulturkontakt Nord, Bergen Kommune og Hordaland Fylkeskommune/Europakontoret

Under teaterfestivalen Meteor inviterer BIT Teatergarasjen, Kulturkontakt Nord, Bergen kommunes seksjon for kunst og kultur og Hordaland fylkeskommune v/ Europakontoret til informasjonsmøte om ulike tilskuddsordninger til kultursektoren.

Kulturkontakt Nord informerer om to nordiske programmer som yter økonomisk støtte til innovative prosjekter fra alle kunst- og kulturområder. Programmene er åpne for profesjonelle kunstnere og kulturaktører som er interessert i å arbeide over landegrensene.

Det nordisk-baltiske mobilitetsprogrammet tildeler støtte til studiebesøk i nordiske og baltiske land, til nettverksbygging mellom landene og til kunstnerresidenssentre i nordiske og baltiske land.
Kunst- og kulturprogrammet tildeler støtte til kunst- og kulturproduksjoner og til kompetanseutvikling og -formidling.

Bergen kommune, seksjon kunst og kultur informerer om sin ordning for internasjonal kunst- og kulturutveksling kunstnerleiligheter i Berlin og New York.

Hordaland fylkeskommune v/ Europakontoret informerer om EUs kulturprogram
programmene Leonardo da Vinci og Aktiv Ungdom som bl.a. kan støtte mobilitet i forbindelse med håndverkssiden av kulturprosjekter (utvikling) og til kulturaktivitet blant unge/bruke ungdom i Europa som ressurs i ikke-kommersielle kulturaktiviter.

Legg til ekstern kalender…