Carte Blanche presenterer CARTE BLANCHE DANSEKOMPANI: WHEN CLARITY VISITS

Guy Weizman og Roni Haver (Club Guy & Roni)

Minner er unnvikende materie. Prøver vi å fange dem, skapes et sterkt og intenst billedspråk, en følelsesmessig berg-og-dal-bane og en visuell fornøyelse! Guy Weizman

WHEN CLARITY VISITS er en ny, helaftens danseforestilling av koreografparet Guy Wizman og Roni Haver. Med sitt rå, innovative og spennende bevegelsesspråk, søker de etter ’det indre barnet’. Hvordan har dette formet oss som voksne, og hvordan påvirker det livet vårt i dag? Er det beroligende eller kanskje foruroligende?

Bestillingsverket WHEN CLARITY VISITS gir deg en uttrykksfull danseopplevelse i møtet mellom Weizman og Havers koreografi og Carte Blanches fysisk sterke og teknisk dyktige dansere. Gjennom en visuelt sterk sceneløsning, nykomponert musikk og ikke minst den vestlandske designeren Siv Støldals personlige tilnærming til dansernes påkledning, omformes mentale prosesser til danseriske uttrykk.

Etter starten i Batsheva Ensemblet i Tel Aviv, lot Weizman og Haver seg inspirere av og arbeidet med forskjellige dansegrupper i Berlin, Barcelona og Brussel. I 2001 opprettet de sitt eget dansekompani Club Guy & Roni i Groningen i Nederland. Kompaniet produserer og turnerer med stykker etter inspirasjon fra Weizman og Haver. Disse forestillingene er særdeles populære gjester på internasjonale dansefestivaler. I sitt arbeid fokuserer de på samtidstemaer som skal inspirere, konfrontere og røre publikum. Personlig frigjøring er også et gjennomgående tema hos koreografene.

Legg til ekstern kalender…
#dans