[sic!] presenterer : Kjell Bjørgeengen, Keith Rowe og Espen Reinertsen + KDO: Kyrre Laastad, Daniel Meyer Grønvold og Ola Høyer. OBS: på Soria Moria

Som sedvanlig holder vi dobbelkonsert, men settingen er ny: For de som ennå ikke har fått det med seg kan vi informere om at vi har flyttet til Soria Moria. Nærmere bestemt til denne sjarmerende scenen man finner om man går gjennom restauranten (nåværende Sult) og helt opp trappen. Der!
Klokken 21.00, førstkommende mandag.

De medvirkende burde være velkjente navn for de av dere med noen gram større interesse for lydlig, og visuell opplevelse enn snittet. Keith Rowe (UK – bordgitar) og Kjell Bjørgeengen (N – sanntids video) har samarbeidet en god del siste årene, både som duo og i samarbeid med flere musikere. Bl.a. med den norske duoen Streifenjunko, hvor Espen Reinertsen (saksofon, fløyte) utgjør den treblåsende halvdel. Bjørgeengens manipulasjon og prosjisering av signaler han mottar fra musikerne skaper abstrakte og til dels analoge bildefremstillinger av lyden; et meget interessant og uvanlig uttrykksformat det er mer enn nok verdt å få med seg!

Trioen KDO bestående av Daniel Meyer Grønvold(gitar, elektronikk), Ola Høyer (kontrabass) og Kyrre Laastad (perkusjon) har ikke vi i [sic!] hørt før. Men alle tre musikere har besøkt oss i ulike settinger tidligere. Og det av den ene gode grunn at disse er noen av de absolutt mest kuriøse og interessante musikkbevegere her i Norge. Trioen avslutter en europaturné med denne konserten.

Det tegner til å bli en flott aften, noe du bør få med deg. Og hele stasen koster kun 50 kr…

Vel møtt!

For øvrig: Baren vil være åpen før, under, mellom og etter konsertene.

Legg til ekstern kalender…